Under opførelse

16. december 2018: Indvielse af projekt Odder Kystens Badeanstalt
Langt over 100 mennesker var mødt op på åbningsdagen trods en hård kuling fra øst. Borgmester Uffe Jensen klippede snoren, og sammen med formand Sys Zoffmann Glud fra Odder Vinterbadeklub navngav de den nye badeanstalt: Rude Strand Badeanstalt.


7. oktober 2018: Kommende åbningstider i Rude Strand Badeanstalt
Bestyrelsen har netop (dec. 2018) vedtaget de første foreløbige åbningstider for anlægget:

Hverdage: 07:00 – 09.30  /  15:00 – 17.30
Weekends: 07.30 – 10:30  /  14:30 – 17:00

Som medlem af Odder Vinterbadeklub får du din egen nøglebrik, og du vil således kunne bruge anlægget i ovennævnte tidsrum. Åbningstiderne vil blive evalueret af bestyrelsen efter nogen tids brug, således vi sikrer at åbningstiderne stemmer fuldt overens med medlemmernes brug og ønsker herfor.


9. april: Byggeriet af Rude Strand Badeanstalt påbegyndes
Aakjaer Landinspektører, Odder sætter grunden af. – Herefter er første håndværker på pladsen Hov Anlægs- og Entreprenørfirma ApS 


7. april 2018: Arbejdslørdag kl. 9.00
Nu har vi i bestyrelsen virkelig brug for din hjælp!

I projektet er der indregnet frivillige timer for realisering af den kommende badeanstalt. Det betyder for nuværende, at vi skal have ryddet strandarealet (ikke skråning) for bevoksning – til strandniveau (ikke rødder). Vi har derfor brug for jer. Alle kan deltage med de kræfter man har, hvis blot du tager arbejds­tøjet og gode sko på. – Er der én eller flere, der har en motorsav/buskrydder eller lign. vil det være et kærkomment værktøj – så skriv det gerne på ved tilmelding.

For andre, er havehandsker godt at medbringe, og har du en trailer, som vi kan låne, hører vi også meget gerne fra dig. Alt grenaffald, skal vi løbende have kørt på genbrugspladsen.

Klubben er vært ved kaffe/te, brød og øl/vand i løbet af dagen.

HUSK, desto flere vi er – desto hurtigere er vi færdige

Byggeriet går i luften mandag den 9. april, så lige om lidt sker der en hel masse til glæde for os alle. – Det bliver så godt!

Vel mødt!